December 14, 2017

Ris & kylling med karry

100% økologisk og naturligt

8 mdr.
Dejlig mild kylling-i-karry for de mindste - smagt til med kokos, ingefær og en anelse hvidløg.

Tilberedning

I mikrobølgeovn: (800W): Vrid låget af, åbn plastfilmen lidt og varm i 40 sek. Rør og mærk efter om maden er tilpas varm.

På komfuret: Varm maden i en gryde/kjele ved middelvarme, under omrøring, til den er varm nok.

Maden bør ikke genopvarmes, så varm kun den ønskede mængde.

Emballagen tåler mikroovn, opvaskemaskine og frys – så brug den gerne som tubberware efter brug.

Opbevaring og holdbarhed

Se datomærkning på siden af låget.

Åbnet: Kan opbevares 2 døgn i køleskabet med låget på.

Ingredienser

Vand, kylling* (9%), ris*, tomat*, gulerødder*, kartoffel*, løg*, pastinak*, kokosflager*, olivenolie*, rapsolie*, karry*, ingefær*, hvidløg*, citronjuice*.
*=Økologisk **=KRAV-ekologisk

Næringsværdi pr. 100g.

Energi …..340 kJ / 81 Kcal
Fedt ……………………..3,9 g
heraf mættede fedtsyre……0,8 g
Kulhydrater………………8,2 g
heraf sukkerarter……0,7 g
Protein ………2,9 g
Salt …………..0,1 g