December 14, 2017

Perlebygrisotto med gulerod

100% økologisk og naturligt

Fra 8 mdr.
Cremet risotto på perlebyg med gulerod og græskar, tilsmagt med ost og rosmarin.

Tilberedning

I mikrobølgeovn: (800W): Vrid låget af, åbn plastfilmen lidt og varm i 40 sek. Rør og mærk efter om maden er tilpas varm.

På komfuret: Varm maden i en gryde/kjele ved middelvarme, under omrøring, til den er varm nok.

Maden bør ikke genopvarmes, så varm kun den ønskede mængde.

Emballagen tåler mikroovn, opvaskemaskine og frys – så brug den gerne som tubberware efter brug.

Opbevaring og holdbarhed

Se datomærkning på siden af låget.

Åbnet: Kan opbevares 2 døgn i køleskabet med låget på.

Ingredienser

Vand, gulerod *, perlebyg*(10%), græskar *, løg*, ost*(4%), rapsolie*, smør*, rosmarin*, hvid peber*.

* = Økologisk


Næringsværdi pr. 100g.

Energi …..340 kJ / 81 Kcal
Fedt ……………………..3,9 g
heraf mættede fedtsyre……1,3 g
Kulhydrat………………8,4 g
heraf sukkerarter……1,6 g
Protein ………2,4 g
Salt …………..0,1 g