December 14, 2017

Om os

LOVEMADE er grundlagt af en mor og to kokke

 

Silvia Wulff – stifter & direktør
”Jeg ville gerne lave et produkt, der var til mødre og fædre i den virkelige verden. Jeg savnede selvet produkt, der kunne hjælpe mig i en travl hverdag.

Færdiglavet babymad som jeg ikke behøvede at få dårlig samvittighed over at give mit barn, men som jeg rent faktisk selv kunne have lyst til at spise.

Målet med LOVEMADE er, at tilbyde et kvalitets convenienceprodukt, som forældre kan have tillid til, og som både er sundt, økologisk, rent og smagsfuldt. Et produkt som lever op til de krav jeg selv har til fødevarer – både som producent, som forbruger og som mor. Og som svarer overens med den tid vi lever i, hvor forskning netop viser at de første to år i barnets liv er vigtige i forhold til hvordan smagsløg og mad præferencer udvikles. Derfor er LOVEMADE berettiget. Og derfor ønsker vi at udfordre markedet!”


Kirk og Maarbjerg – medstiftere & produktudvikling
Kirk+Maarbjerg, som er stiftet af de to kokke Mikkel Maarbjerg og Nikolaj Kirk, er en fødevarerådgivningsvirksomhed som siden 2006 har arbejdet med professionel produktudvikling.

”Vi arbejder ud fra en målsætning om, at mad skal laves med størst mulig omsorg for den verden, vi lever i, uden at gå på kompromis med smagen. Efter vores overbevisning frembringes den bedste smag ved at anvende økologiske råvarer af høj kvalitet. På den måde vil maden ikke alene smage godt, men også medvirke til en god samvittighed.”

Kirk+Maarbjerg har researchet, designet og udviklet opskrifterne til Lovemade med fokus på at indarbejde god smag og gode råvarer. Gennem udviklingen af opskrifterne er der samtidigt taget højde for barnets vækst og behov for næring.